top of page

wo 17 mei

|

Stadstheater De Boemel

LIVE EXPO- Frank van Doremalen

Na het succes van vorig jaar DÉ 2e Live Expo te organiseren van deze begaafde tattoo-artist – prachtige schilderijen van rock-en pop-iconen. Een mengeling van een expositie van al het prachtige werk van Frank en tegelijkertijd een passend concert. Dit keer van De Beste blues Band van Brabant.

Aanvang 20.00 uur - Gratis entree
Kom gezellig kijken!
LIVE EXPO- Frank van Doremalen
LIVE EXPO- Frank van Doremalen

Tijd en locatie

17 mei 2023, 20:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Frank V Doremalen staat al jaren bekend als een begaafd tattoo-artist. Maar hij maakt ook prachtige schilderijen van rock-en pop-iconen. 

In Stadstheater De Boemel hangt in elke ruimte zo’n prachtig art-work uit de galerij van Franky’s TattooShop. Omdat de complimenten over deze werken zo talrijk zijn, heeft de Bleyemakerij - zeker na het succes van vorig jaar opnieuw het initiatief genomen om een 2e Live Expo te organiseren.

Een mengeling van een expositie van al het prachtige werk van Frank en tegelijkertijd een passend concert. 

Dit keer van De Beste blues Band van Brabant.

Toegang is gratis.

Elke bezoeker ontvangt een gratis lot en maakt op het eind van de avond kans op een gratis kunstwerk. Wandel lekker rond en bewonder. In het hele gebouw hangen Frank’s Art-works en op de digitale schermen presenteren we een foto-impressie. Natuurlijk is het mogelijk om zo’n prachtig doek ter plekke te kopen of te bestellen. Ook maatwerk is mogelijk.

Zo heeft De Boemel speciaal voor een theatershow in januari 2023 een doek van Pierrot laten maken. 

Maak dus gerust een afspraak. Nieuwe adres in Tilburg is Geefhuishof 5. Het telefoonnummer en emailadres van Franky’s Tattooshop is 06-54341324/ info@frankystattooshop.nl

Wees erbij op deze bijzondere avond die om 20.00 uur start.

En Toegang is gratis.

Stadstheater De Boemel

woensdag 17 mei  2023

Deel dit evenement

bottom of page