top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Stadstheater De Boemel

LIVE in Dublin-Bruce Springsteen

Bruce Springsteen-fans en Dublin-liefhebbers gezocht! Top concertbeleving: beetje verbeeldingsvermogen, fans om je heen, Ierse maaltijd, low-price-eve in de clubsfeer van de Templebar! Beste Concert ooit van Bruce in onze POP-up-CinemaClub. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
LIVE in Dublin-Bruce Springsteen
LIVE in Dublin-Bruce Springsteen

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen en verwachten van u dat u deze ook volgt. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Tip: kleed je warm! Ivm goede ventilatie staan de deuren half open!

Tickets

  • LIVE in Dublin-Bruce Springste

    Bruce Springsteen-fans en Dublin-liefhebbers gezocht! Top concertbeleving: beetje verbeeldingsvermogen, fans om je heen, Ierse maaltijd, low-price-eve in de clubsfeer van de Templebar! Beste Concert ooit van Bruce op het grote witte doek van onze pop-up-Cinema-Club. Avondje Dublin in De Boemel met max 30 personen voor maar 5 euro p.p Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page