top of page

zo 30 mei

|

Stadstheater De Boemel

LIVE OPEN AIR: Lost & Found 30 mei 2021

Lost & Found is een heerlijk duo. Twee doorgewinterde muzikanten die van wanten weten. Mooie tweestemmige zang, vette gitaarsolo’s en een tof repertoire. Entree 10 euro incl 2 munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
LIVE OPEN AIR: Lost & Found 30 mei 2021
LIVE OPEN AIR: Lost & Found 30 mei 2021

Tijd en locatie

30 mei 2021, 16:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Lost & Found is een heerlijk duo. Twee doorgewinterde muzikanten die van wanten weten. Mooie tweestemmige zang, vette gitaarsolo’s en een tof repertoire. Pop, rock, reggae, soul, zeg maar gerust een breed cover-arsenaal vol klassiekers. Van Queen tot Elvis, van CCR tot de Rolling Stones. Mike Vos en Marco Diamantos zijn geliefde performers in Openluchttheater De Bleyemakerij.

Entree 10 inclusief 2 munten

Check het weer van te voren en kleed je warm genoeg!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • LIVE OPEN AIR: Lost & Found

    Lost & Found is een heerlijk duo. Twee doorgewinterde muzikanten die van wanten weten. Mooie tweestemmige zang, vette gitaarsolo’s en een tof repertoire. Pop, rock, reggae, soul, zeg maar gerust een breed cover-arsenaal vol klassiekers. Van Queen tot Elvis, van CCR tot de Rolling Stones. Mike Vos en Marco Diamantos zijn geliefde performers in Openluchttheater De Bleyemakerij. entree: 10 euro incl 2 munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page