top of page

do 24 sep

|

Stadstheater De Boemel

LIVE Willem II - Glasgow Rangers

Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa: 5 euro incl 2 munten. Vanavond de kraker op het mega grote scherm van de nieuwe Cinema Pop-Up Club in De Boemel. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
LIVE Willem II - Glasgow Rangers
LIVE Willem II - Glasgow Rangers

Tijd en locatie

24 sep 2020, 20:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Indien het een openluchttheater activiteit is, gaat deze in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk.

Tickets

 • LIVE Willem II - Glasgow Rang

  Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa: 5 euro incl 2 munten.Vanavond de kraker op het mega grote scherm van de nieuwe Cinema Pop-Up Club in De Boemel. Onze tricolores in een nu al historische wedstrijdtegen Glasgow Rangers. Wedstrijd begint om 20.00 u. Entree is 5 euro inclusief 2 drankmuntjes. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. Alleen zitplaatsen

  € 5,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page