top of page

zo 04 okt

|

Stadstheater De Boemel

Louisiana Sunday - Buiten

The Sound of Louisiana; de geboorteplaats van jazz, zydeco,Cajun en moeraspop! Mr. Kingsize, begaafd performer, beheerst al die stijlen. Onder de verwarmde overkappingen onder De Boemelboom in het openluchttheater. Via website niet meer te reserveren, wel bij de kassa!

Via website niet meer te reserveren, wel bij de kassa
Kaarten beschikbaar!
Louisiana Sunday - Buiten
Louisiana Sunday - Buiten

Tijd en locatie

04 okt 2020, 14:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen en dat u deze respecteert.  Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels.

Tickets

  • Louisiana Sunday - Buiten

    The Sound of Louisiana; de geboorteplaats van jazz, zydeco,Cajun en moeraspop! Mr. Kingsize, begaafd performer, beheerst al die stijlen. Afhankelijk van moment van binnenkomst vertoeft u of in de Onder de verwarmde overkappingen onder De Boemelboom in het openluchtth.eater. Via website niet meer te reserveren, wel bij de kassa De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page