top of page

zo 04 okt

|

Stadstheater De Boemel

Louisiana Sunday - Foyer/Theaterzaal

The Sound of Louisiana; de geboorteplaats van jazz, zydeco,Cajun en moeraspop! Mr. Kingsize, begaafd performer, beheerst al die stijlen.Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Via website niet meer te reserveren, wel bij de kassa
Nog kaarten beschikbaar!
Louisiana Sunday - Foyer/Theaterzaal
Louisiana Sunday - Foyer/Theaterzaal

Tijd en locatie

04 okt 2020, 14:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen en dat u deze respecteert.  Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels.

Tickets

  • Louisiana Sunday - Foyer/Zaal

    The Sound of Louisiana; de geboorteplaats van jazz, zydeco,Cajun en moeraspop! Mr. Kingsize, begaafd performer, beheerst al die stijlen. Afhankelijk van moment van binnenkomst vertoeft u of in de FOYER of in de THEATERZAAL.Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page