top of page

zo 27 jun

|

Stadstheater De Boemel

MARI & DE MARIES

Ticket verkoop via de website is vanaf nu gesloten. Ook tickets verkrijgbaar bij de kassa. Een betere en gezelligere warming up op deze Oranjedag kunnen wij ons niet voorstellen. Aanvang 15.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
MARI & DE MARIES
MARI & DE MARIES

Tijd en locatie

27 jun 2021, 15:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Een betere en gezelligere warming up op deze Oranjedag kunnen wij ons niet voorstellen. Dit team heeft moeiteloos alle poulewedstrijden bij De Bleyemakerij gewonnen. Mari & de Maries gooien heel wat stijlen en geluiden door elkaar. Ze maken in elk geval van elk optreden iets ongekends. Tot grote hilariteit van het publiek die de muzikale hoogstandjes zeer kan waarderen.

Zo 27 juni 2021 om 15.00 u.

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes (10 euro)

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • MARI & de MARIES

    Een betere en gezelligere warming up op deze Oranjedag kunnen wij ons niet voorstellen. Ze maken in elk geval van elk optreden iets ongekends. In openluchttheater De Bleyemakerij. Aanvang 15.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page