top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Stadstheater De Boemel

Moulin Rouge Dinner Show

Al eerder een daverend succes. En nu Corana-proof gemaakt. De sfeer van de oude Parijse nachtclub, de Franse presentatie gecombineerd met een flink vleugje comedyclub, een tintje burlesque, mooie chansons, Tango Paris, Concert clips van de VJ's.Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Moulin Rouge Dinner Show
Moulin Rouge Dinner Show

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Tickets

  • Moulin Rouge Dinner Show

    Al eerder een daverend succes. En nu Corana-proof gemaakt. De sfeer van de oude Parijse nachtclub, de Franse presentatie gecombineerd met een flink vleugje comedyclub, een tintje burlesque, mooie chansons, Tango Paris, Concert clips van de VJ's. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page