top of page

zo 26 mei

|

Stadstheater De Boemel

Mr MOK brings LATIN

Bereid je voor op een onvergetelijke middag vol muzikale magie en betoverende vibes. Mr. Mok is klaar om je weg te blazen met zijn unieke mix van soul, latin, reggae en pop. Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ + 2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Mr MOK brings LATIN
Mr MOK brings LATIN

Tijd en locatie

26 mei 2024, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Mr MOK brings LATIN

Hey daar! Heb je al lang uitgekeken naar het ultieme concert van het jaar? Nou, je wacht is voorbij, want op zondag 26 mei om 16.00 uur komt niemand minder dan Mr. Mok naar Stadstheater De Boemel!

Bereid je voor op een onvergetelijke middag vol muzikale magie en betoverende vibes. Mr. Mok is klaar om je weg te blazen met zijn unieke mix van soul, latin, reggae en pop. Zijn energieke optreden zal je laten dansen alsof er geen morgen is!

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook gezorgd voor een uitgebreid assortiment aan heerlijke cocktails en drankjes om je dorst te lessen terwijl je geniet van de muziek. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten van geweldige muziek en jezelf onder te dompelen in de feestelijke sfeer.

Aanvang 16.00 uur

VOORDEEL Online ticket: 4€ + 2 munten (10€)

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

NB: Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn.

Voorts wijzen wij erop dat het niet toegestaan zonder onze toestemming eigen of onze stoelen/krukken de zaal mee in te nemen.

Check onze Huis- en spelregels wb Stadstheater De Boemel en Ticketaankoop

Tickets

  • Mr MOK brings LATIN

    Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muzikale magie en betoverende vibes. Mr. Mok is klaar om je weg te blazen met zijn unieke mix van soul, latin, reggae en pop. Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ + 2 munten (10€)

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page