top of page

vr 15 dec

|

Stadstheater De Boemel

MY CRAZY NIGHT with QUEEN

Alle fans aan dek! Visual Rock Show voor alle fans van Queen. Vol fun, interactie en surprises. Met alle hits van Queen als rode draad van een hemelse avond met Freddie Mercury als onbetwiste muzikale ICOON Aanvang 21.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Verkoop via website gesloten
Tickets te koop bij de deur!
MY CRAZY NIGHT with QUEEN
MY CRAZY NIGHT with QUEEN

Tijd en locatie

15 dec 2023, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

MY CRAZY NIGHT with QUEEN

Alle fans aan dek!

Visual Rock Show voor alle fans van Queen. Vol fun, interactie en surprises. Met alle hits van Queen als rode draad van een hemelse avond met Freddie Mercury als onbetwiste centrale muzikale icoon.

Meezingen met Bohemian Rhapsody of We Are the Champions, dansen op Little Thing Called Love, rocken op We Will Rock you, shake hands on Radio Gaga en volledig uit je dak gaan bij I want to Break Free of Don’t Stop Me Now. Voel nogmaals de live energie die van het podium afspat regelrecht in de harten van het stadionpubliek. Verbijster je nog steeds over het podiumtalent van één van de beste bands ooit. Laat je nog één keer meevoeren met hun meeslepende energie en wordt één met de wereldwijde fans van Queen. The Show Must Go On, I Want it All…. Deze avond…. it’s A Kind Of Magic….

Entertainer VJ Fan van Fun zit aan de knoppen en de avond start om 21.00 uur.

Dit wordt weer een Heerlijke BOEMELSE avond!

Onderdeel van ons WINTERCIRCUS PIERROT

VJ-Singalong-entertainment

Aanvang 21.00 uur

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) 

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

NB: Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn.

Voorts wijzen wij erop dat het niet toegestaan zonder onze toestemming eigen of onze stoelen/krukken de zaal mee in te nemen.

U kunt onze spelregels nalezen op de site: "spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website"

Het kan voorkomen dat wij alleen staanplaatsen en géén zitplaatsen aanbieden (bij sommige SOUL&DANCE events). Wij wijzen u er dan ook op dat onze gasten - onverlet de fysieke gesteldheid van iemand- dan geen recht kunnen ontlenen op zitplaatsen.

Deel dit evenement

bottom of page