top of page

za 20 jan

|

Stadstheater De Boemel

PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 20 jan

Hét Kunst en Cultuur festival vóór en dóór Jongeren! Samen met deze jonge talenten vullen wij jouw zaterdagmiddag: van streetart, stand-up comedy, muziek, dans, circusact én urban art . Zet jezelf op aanwezig en ben erbij!.... Aanvang 15.00 uur - Zaal open 14.30 uur Entree gratis

PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 20 jan
PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 20 jan

Tijd en locatie

20 jan 2024, 15:00 CET

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 20 jan 24

Hét Kunst en Cultuur festival vóór en dóór Jongeren!

Samen met deze jonge talenten vullen wij jouw zaterdagmiddag: van streetart, stand-up comedy, muziek, dans, circusact, urban art en goochelen.

Zet jezelf op aanwezig en ben erbij!....

Nieuwsgierig naar meer?: check https://www.tilburgshoop.com/passage-theater2023-2024

Line up: 

MAC'M speelt 15.15-16.00 u

THE Kidsband MAC'M: bestaat uit Mikay (10) op drums, Amelie (11) op toetsen en zang, Colin (8) op gitaar en Meike (11) op zang. Zij worden nu nog ondersteund door vader Remco op de bas, omdat een jeugdige bassist nog wordt opgeleid ;-).

Ze spelen overwegend rock covers en willen deze middag graag 3 of 4 nummers ter gehore brengen.

Reza speelt 16.00-16.30 u:

Muziek maken is mijn passie: een uitlaatklep voor mijn gevoel, inspiratie en creativiteit, en tegelijk een manier om anderen te inspireren of eenvoudig te laten genieten. Als ik zing en mezelf begeleid op gitaar, ukelele of piano dan ga ik daar volledig in op en denk ik nergens meer aan.

Tijdens de lockdown begon ik met het schrijven van eigen nummers. Tegenwoordig kom ik nergens meer zonder mijn notitieblok :). Met twee eigen nummers stond ik in 2021 in de landelijke finale van de Kunstbende. Dat heeft me veel leuke optredens gebracht en me aangemoedigd om volgende stappen te zetten. Ik treed nu regelmatig op met eigen nummers en covers: een mix van pop, folk, akoestische singer-songwriter muziek. Naast geboekte shows treed ik vrijwel elke zondag op bij Hoog Catharijne in Utrecht. Volgend jaar hoop ik het conservatorium te kunnen doen om mezelf nog verder te verbreden en verbeteren. Mijn werk daagt me met elk project uit beter te worden, bij te leren en meer te bereiken.

Open Stage 16.30-17.00 u

Aanvang 15.00 uur - Zaal open 14.30 uur

Entree gratis 

Stadstheater De Boemel

Deel dit evenement

bottom of page