top of page

za 25 nov

|

Stadstheater De Boemel

PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 25 nov 23

Hét Kunst en Cultuur festival vóór en dóór Jongeren! Samen met deze jonge talenten vullen wij jouw zaterdagmiddag: van streetart, stand-up comedy, muziek, dans, circusact én urban art . Zet jezelf op aanwezig en ben erbij!.... Aanvang 15.00 uur - Zaal open 14.30 uur Entree gratis

PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 25 nov 23
PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 25 nov 23

Tijd en locatie

25 nov 2023, 15:00 CET

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 25 nov 23

Hét Kunst en Cultuur festival vóór en dóór Jongeren!

Samen met deze jonge talenten vullen wij jouw zaterdagmiddag: van streetart, stand-up comedy, muziek, dans, circusact, urban art en goochelen.

Zet jezelf op aanwezig en ben erbij!....

Nieuwsgierig naar de line up?: check https://www.tilburgshoop.com/passage-theater2023-2024

Line up:

Lana Meertens

theaterzaal 15.00-15.30

Lana zingt de sterren van de hemel! Vol enthousiasme en overgave zingt ze haar repertoire en laat ze menigeen versteld staan. Lana doet al mee aan musicals en ze zingt tal van plekken. Ze heeft ondertussen 2 eigen liedjes maar zingt bijvoorbeeld ook 'Grijs' van Jaap Reesema. Ook de laatste Nederlandstalige Hits komen voorbij en een aantal engelstalige liedjes.

Mart Oosterhoff

theaterfoyer 15.45-16.15

Zijn teksten gaan over dingen die hij leuk vindt en vaak blijken het toch liefdesliedjes en popliedjes, met een jazzy feel.

Mart speelt al jaren gitaar en er zaten altijd al halve liedjes in zijn hoofd.  Inmiddels studeert hij op het Conservatorium in Haarlem en schrijft hij nog meer eigen werk, treedt regelmatig in en rond Utrecht en werd hij recent door het publiek verkozen tot één van Utrecht's Stadsmuzikanten.

LONGBOI

pianobar 16.30-16.45

Longboi is een jonge hip hop artiest die met zijn Nederlandse tekst en Amerikaanse flow, een hele aparte vibe brengt. Hij speelt op festivals of Rapper Longboi, is geboren in 2002, in Tilburg. Hij begon met muziek nadat zijn vriend in 2017 op 14-jarige leeftijd overleed

PONKS

pianobar 17.00-17.45

Al gehoord van de nieuwe opkomende rapper PrincePonks? Nee?! Deze jonge artiest is net pas in de game maar hij is zeer enthousiast en biedt een mooi staaltje modern entertainment.

PrincePonks is een rapper uit omgeving Tilburg. Op 26 juni 2019 kwam hij met zijn eerste single op alle streamingdiensten. Hierna is hij vrij lang stil gebleven met muziek maar, op 27 november kwam hij terug met een nieuwe single genaamd ‘terug’. Nu is hij er eindelijk klaar voor om mensen live te entertainen en te laten zien wat hij allemaal in zich heeft.

Aanvang 15.00 uur - Zaal open 14.30 uur

Entree gratis 

Stadstheater De Boemel

Deel dit evenement

bottom of page