top of page

do 28 mrt

|

Stadstheater De Boemel

PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 28 mrt

Hét Kunst en Cultuur festival vóór en dóór Jongeren! Nu met NIENKE DINGEMANS ..... is een ongelooflijk getalenteerde singer-songwriter uit West-Brabant die je simpelweg niet mag missen! Zij zal je versteld doen staan van haar talent. Zorg ervoor dat je erbij bent! Aanvang 21.00 uur Entree gratis

PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 28 mrt
PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 28 mrt

Tijd en locatie

28 mrt 2024, 21:00 CET

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

PASSAGETHEATER- Hét Jongerenfestival bij de De Boemel - Editie 28 maart 2024

Hét Kunst en Cultuur festival vóór en dóór Jongeren!

Samen met deze jonge talenten vullen wij jouw zaterdagmiddag: van streetart, stand-up comedy, muziek, dans, circusact, urban art en goochelen.

Zet jezelf op aanwezig en ben erbij!....

Nieuwsgierig naar meer?: check https://www.tilburgshoop.com/passage-theater2023-2024

Nu met NIENKE DINGEMANS in CONCERT

Nienke Dingemans is een ongelooflijk getalenteerde singer-songwriter uit West-Brabant die je simpelweg niet mag missen! Haar songs raken je recht in het hart en ze heeft op haar jonge leeftijd al een indrukwekkend arsenaal aan talent laten zien. Met haar slechts 19 jaar is ze een waar bluestalent waar je niet omheen kunt.

En alsof dat nog niet genoeg is, speelt Nienke ook nog eens samen met de absolute grootheden Jan van Bijnen, Joris Verbogt en Joost Verbraak. Samen hebben ze haar debuutalbum gemaakt, dat zomaar twee maanden lang op nummer 1 stond in de Roots top 13. Zelfs Mart Smeets was zo onder de indruk dat hij een fantastische column over haar heeft geschreven.

Je krijgt de kans om Nienke Dingemans live te zien optreden tijdens de extra Special Edition van Het Passagetheater Festival op donderdagavond 28 maart 2024 om 21.00 uur. Dit is een avond die je niet wilt missen, waar Nienke zal laten zien wat ze allemaal in huis heeft en je versteld zal doen staan van haar talent. Zorg ervoor dat je erbij bent!

Aanvang 21.00 uur 

Entree gratis 

Stadstheater De Boemel

Mede mogelijk gemaakt door Jongerencultuur Tilburrg

Deel dit evenement

bottom of page