top of page

zo 06 mrt

|

Stadstheater De Boemel

PATRICIA SOUL FOORT

Op deze Soul Sunday Live is Miss Floor het stralende middelpunt Achtergrondzangeres nationale songfestival in Ahoy en in de gospelgroep tijdens de Toppers kerst concerten! Weer een heerlijke BOEMELSE zondagmiddag! Entree: 10 euro organisatie: Stichting Tilburgs Hoop.

Nog genoeg tickets verkrijgbaar bij de entree!
Tickets bij de kassa!
PATRICIA SOUL FOORT
PATRICIA SOUL FOORT

Tijd en locatie

06 mrt 2022, 16:00 CET

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Patricia Foort zingt sinds 2006 solo tijdens vele gelegenheden in binnen en buitenland. Ze is in 1998 als zangeres afgestudeerd van het conservatorium in Hilversum. Sindsdien is ze o.a. achtergrondzangeres geweest bij een inzending van het nationale songfestival  in Ahoy en is ze vooral doorgebroken door haar bijdrage in een gospelgroep tijdens de Toppers kerst concerten in 2016.

In 2017 zong ze in Kentucky, USA en op Mallorca en mocht ze ook een gastoptreden doen bij een concert van Berget Lewis. In 2018 zong ze soul en disco met o.a. de Toppers, Jamai, Og3ne en André Hazes

Op deze Soul Sunday Live is Miss Floor het stralende middelpunt in een dansende Boemel.

Dit wordt weer een Heerlijke BOEMELSE ZONDAG middag!

Entree: 10 euro

Georganiseerd door Stichting Tilburgs Hoop

Tickets

  • PATRICIA SOUL FOORT

    Op deze Soul Sunday Live is Miss Floor het stralende middelpunt Achtergrondzangeres nationale songfestival in Ahoy en in de gospelgroep tijdens de Toppers kerst concerten! Weer een heerlijke BOEMELSE zondagmiddag! Entree: 5 euro + 2 drankmuntjes (10euro). organisatie: Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page