top of page

zo 06 sep

|

Stadstheater De Boemel

Peter van Berkel- BoemelBoom Concert

Zondag 6 sept 15.00 u. Peter van Berkel. Tilburgs Top Vocal geeft BoemelBoom Concert! Dat belooft een hoop gezelligheid! Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa: 10 euro incl 2 munten.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
Peter van Berkel- BoemelBoom Concert
Peter van Berkel- BoemelBoom Concert

Tijd en locatie

06 sep 2020, 15:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent in ons  Boemels Openluchttheater. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen! Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden op het laatste moment een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk.

Tickets

  • Peter van Berkel

    zondag 6 sept 15.00 u. Zondag 6 sept 15.00 u. Peter van Berkel Tilburgs Top Vocal geeft BoemelBoom Concert! Dat belooft een hoop gezelligheid!Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa: 10 euro incl 2 munten. Organisatie in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Natuurlijk alleen zitplaatsen.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page