top of page

zo 23 jul

|

Stadstheater De Boemel

PHILIP ROYCE -SummerPARTY

PHILIP laat zien en horen dat zingen en performen een kunst is Met zijn uitgebreide repertoire van Nederlandse, Engelse en Duitstalige muziek, van tijdloze klassiekers tot de hits van nu, Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Tickets verkrijgbaar bij de entree!
Ben erbij!
PHILIP ROYCE -SummerPARTY
PHILIP ROYCE -SummerPARTY

Tijd en locatie

23 jul 2023, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

PHILIP ROYCE - SummerPARTY

Met zijn uitgebreide repertoire van Nederlandse, Engelse en Duitstalige muziek, van tijdloze klassiekers tot de hits van nu, weet Philip Royce perfect de juiste snaar te raken. Schakelt net zo makkelijk over van een discoknaller, stampende soul tot een vette smartlap. Hij laat zien en horen dat zingen en performen een kunst is.

Dit wordt weer een Heerlijke BOEMELSE ZONDAG middag!

ÉN Let op. Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn. Graag wijzen wij u ook op onze spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website.

Aanvang 16.00 uur

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Georganiseerd door Stichting Tilburgs Hoop

Tickets

  • PHILIP ROYCE -SummerPARTY

    PHILIP laat zien en horen dat zingen en performen een kunst is.Met zijn uitgebreide repertoire van Nederlandse, Engelse en Duitstalige muziek, van tijdloze klassiekers tot de hits van nu, weet hij perfect de juiste snaar te raken Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€)

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page