top of page

za 22 mei

|

Stadstheater De Boemel

Pinky Pop - DUO Tuff Enuff 22 mei 2021

2 relaxte gasten uit het Brabantse land. De muziek beweegt zich tussen blues/rock/pop/country/jazz en latin. Ze laten zich niet beperken tot een muziekstijl zodat je tijdens een optreden de meest verrassende stijlen langs zal horen komen. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Pinky Pop - DUO Tuff Enuff 22 mei 2021
Pinky Pop - DUO Tuff Enuff 22 mei 2021

Tijd en locatie

22 mei 2021, 04:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

2 relaxte gasten uit het Brabantse land. De muziek beweegt zich tussen blues/rock/pop/country/jazz en latin. Ze laten zich niet beperken tot een muziekstijl zodat je tijdens een optreden de meest verrassende stijlen langs zal horen komen. Herkenbare covers en eigen werk met een hoog "aha" gehalte en een Brabants Blues-sausje. Onder de noemer 'het hoeft niet hard te gaan om leuk te zijn' spelen ze op een prettig geluidsniveau. De muziek is toegankelijk voor een groot en divers publiek, Marcel is 47 jaar, een niet-stijlgebonden songwriter en heeft honderden songs op z'n naam staan.Ad ‘Blues’ Dijkers is 57 jaar en heeft ervaring in diverse bluesbands en zat eerder in Dipstick Blues Confederence.

Entree 10 inclusief 2 munten

Check het weer van te voren en kleed je warm genoeg!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • Pinky Pop- Duo Tuff Enuff

    2 relaxte gasten uit het Brabantse land. De muziek beweegt zich tussen blues/rock/pop/country/jazz en latin. Ze laten zich niet beperken tot een muziekstijl zodat je tijdens een optreden de meest verrassende stijlen langs zal horen komen. Herkenbare covers en eigen werk met een hoog "aha" gehalte en een Brabants Blues-sausje. entree: 10 euro incl 2 munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page