top of page

ma 24 mei

|

Stadstheater De Boemel

Pinky Pop - Easy Live - Anton Arema 23 mei 2021

Een muzikale duizendpoot.Easy Live is Anton Arema, een fantastische performer. Al jaren één van de populairste artiesten in Stadstheater De Boemel. Entree 10 euro incl 2 munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Pinky Pop - Easy Live - Anton Arema 23 mei 2021
Pinky Pop - Easy Live - Anton Arema 23 mei 2021

Tijd en locatie

24 mei 2021, 16:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Easy Live, the one man band.

Een muzikale duizendpoot -Easy Live is Anton Arema, een fantastische performer. Al jaren één van de populairste artiesten in Stadstheater De Boemel. Met twee conservatoriumdiploma's op zak en 35 jaar podiumervaring heeft deze muzikant zich ontwikkeld tot een veelzijdig artiest.

Hij kan enorm zingen, gitaarspelen en een hele hoop lol maken tegelijkertijd

Dat Easy Live boven de materie staat wordt je snel duidelijk; hij hoeft niet meer na te denken over akkoorden of teksten maar controleert de sfeer met een feilloos gevoel voor timing.

Roep het en hij speelt het - Easy Live wordt door medemuzikanten 'de levende jukebox' genoemd. Alles wat hij ooit hoorde kan hij ter plekke reproduceren. De shows waar men hem op de proef stelt met rare verzoekjes zijn de leukste! Daar weten wij bij de Bleyemakerij alles van!

Entree 10 inclusief 2 munten

Check het weer van te voren en kleed je warm genoeg!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

 • Easy Live - Anton Arema

  Easy Live is Anton Arema, een fantastische performer. Al jaren één van de populairste artiesten in Stadstheater De Boemel. Met twee conservatoriumdiploma's op zak en 35 jaar podiumervaring heeft deze muzikant zich ontwikkeld tot een veelzijdig artiest. entree: 10 euro incl 2 munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

  € 10,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page