top of page

zo 23 mei

|

Stadstheater De Boemel

Pinky Pop - Mr Kingsize 23 mei2021

Mr. Kingsize is in de muziekscene geliefd en in Stadstheater De Boemel intussen een graag geziene performer. Deze muzikale duizendpoot beheerst vele stijlen en ziet een hoog Swing-gehalte altijd als een must. Hij is een unieke gitarist/zanger. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Pinky Pop - Mr Kingsize 23 mei2021
Pinky Pop - Mr Kingsize 23 mei2021

Tijd en locatie

23 mei 2021, 16:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Mr. Kingsize is in de muziekscene geliefd en in Stadstheater De Boemel intussen een graag geziene performer. Deze muzikale duizendpoot beheerst vele stijlen en ziet een hoog Swing-gehalte altijd als een must. Hij is een unieke gitarist/zanger. Mr. Kingsize speelt Swing en Blues alsof hij ‘t zelf uitgevonden heeft! (citaat Volkskrant 2012). Beïnvloed door gitaristen als T-Bone Walker, Lonnie Johnson, Hendrix en Django Reinhardt werd zijn smakelijke, expressieve, economische en in essentie coole Blues een begrip bij heel veel muziekliefhebbers.

Entree 10 inclusief 2 munten

Check het weer van te voren en kleed je warm genoeg!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • Pinky Pop - Mr Kingsize

    Mr. Kingsize is in de muziekscene geliefd en in Stadstheater De Boemel intussen een graag geziene performer. Deze muzikale duizendpoot beheerst vele stijlen en ziet een hoog Swing-gehalte altijd als een must. entree: 10 euro incl 2 munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page