top of page

do 08 okt

|

Stadstheater De Boemel

Queen Live@Wembley: CinemaCLUB

Wij hebben minibuffet van de dag samengesteld. Gezond en lekker. Met het bord op schoot genieten we deze avond van de legendarische concertregistratie van Queen in onze Cinema-Pop-Up-Club. Kosten 5 euro p.p. inclusief maaltijd. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Queen Live@Wembley: CinemaCLUB
Queen Live@Wembley: CinemaCLUB

Tijd en locatie

08 okt 2020, 18:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen en verwachten van u dat u deze ook volgt. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Tip: kleed je warm! Ivm goede ventilatie staan de deuren half open!

Tickets

  • Queen Live@Wembley: CinemaCLUB

    Wij hebben minibuffet van de dag samengesteld. Gezond en lekker. Met het bord op schoot genieten we deze avond van de legendarische concertregistratie van Queen in onze Cinema-Pop-Up-Club. Kosten 5 euro p.p. inclusief maaltijd. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page