top of page

zo 03 dec

|

Stadstheater De Boemel

Rock @ the CIRCUS with LOST INSANITY

Een ROCK-CONCERT in het circus! Met frontlady Patricia in een glansrol en topmuzikanten in de basis hebben zij een krachtig solide sound en overdonderen ze elke tent vol rockliefhebbers. Zet je maar schrap! Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Verkoop via website gesloten
Tickets te koop bij de deur!
Rock @ the CIRCUS with LOST INSANITY
Rock @ the CIRCUS with LOST INSANITY

Tijd en locatie

03 dec 2023, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Rock @ the CIRCUS with LOST INSANITY

Een ROCK-CONCERT in het circus! Lost in Sanity schitterde deze zomer met hun rockshow bij ons. Alle reden om dit in onze wintercircus-entourage dik over te doen! Een rock-concert in het circus. Dat komt Lost in Sanity brengen. Deze Tilburgse formatie wist al in in de jaren 90 hun naam op de kaart te zetten. Met optredens o.a. in de Melkweg, Tivoli, Noorderlicht en de nacht van Pinkpop.

Met frontlady Patricia in een glansrol en topmuzikanten in de basis hebben zij een krachtig solide sound en overdonderen ze elke tent vol rockliefhebbers. Zet je maar gerust flink schrap!!!!

Dit wordt weer een Rocky BOEMELSE ZONDAG middag!

Aanvang 16.00 uur

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) 

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

NB: Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn.

Voorts wijzen wij erop dat het niet toegestaan zonder onze toestemming eigen of onze stoelen/krukken de zaal mee in te nemen.

U kunt onze spelregels nalezen op de site: "spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website"

Het kan voorkomen dat wij alleen staanplaatsen en géén zitplaatsen aanbieden (bij sommige SOUL&DANCE events). Wij wijzen u er dan ook op dat onze gasten - onverlet de fysieke gesteldheid van iemand- dan geen recht kunnen ontlenen op zitplaatsen.

Deel dit evenement

bottom of page