top of page

do 01 jul

|

Stadstheater De Boemel

RODEO ROSES

The Rodeo Roses kunnen muzikaal hun publiek betoveren. Prachtig vioolspel en een leadvocal met alle registers staan garant hiervoor. Dit wordt dan een een schitterend zomerconcert! Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
RODEO ROSES
RODEO ROSES

Tijd en locatie

01 jul 2021, 20:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

The Rodeo Roses kunnen muzikaal hun publiek betoveren. Prachtig vioolspel en een leadvocal met alle registers staan garant hiervoor. Dit wordt dan een een schitterend zomerconcert in ons Openluchttheater De Bleyemakerij. Met een omvangrijk repertoire. Van Leonard Cohen tot Bruce Springsteen, van The Beatles tot Prince.

In ons OPENLUCHTTHEATER De Bleyemakerij

donderdag 1 juli 

Aanvang 20.30 uur 

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • RODEO ROSES

    The Rodeo Roses kunnen muzikaal hun publiek betoveren. Prachtig vioolspel en een leadvocal met alle registers staan garant hiervoor. Dit wordt dan een een schitterend zomerconcert in ons Openluchttheater De Bleyemakerij. Met een omvangrijk repertoire. Van Leonard Cohen tot Bruce Springsteen, van The Beatles tot Prince. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page