top of page

zo 08 aug

|

Stadstheater De Boemel

ROEL SPANJERS

Tickets via deze site uitverkocht.. wel genoeg tickets aan de kassa. Jazz, Blues & country DAY!... Bleye dat ROEL SPANJERS weer optreedt bij ons! Vorig jaar met FREDERIQUE SPIGT; nu zijn eigen ZOMERCONCERT! Entree 5 euro + 2 munten(10 euro).

ticketverkoop via deze site nu gesloten
Volop Tickets aan de deur!
ROEL SPANJERS
ROEL SPANJERS

Tijd en locatie

08 aug 2021, 15:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Zo Bleye dat ROEL SPANJERS weer optreedt bij ons!

Vorig jaar met FREDERIQUE SPIGT; nu een mooi ZOMERCONCERT op deze Jazz, Blues & country DAY. In het verleden toerde hij oa met Luther Allison en Smokey Wilson door zowel Europa als de VS. In Nederland speelt hij met onder anderen JW Roy, Frédérique Spigt en het project van actrice/zangeres Rickey Koole en popprofessor Leo Blokhuis. Daarnaast gaat hij regelmatig met Fokke als duo op pad. Maar vooral ook vertoeft hij heel wat uurtjes in de studio. Zo is hij behalve op de albums van Normaal te horen op onder meer de solo-cd van Jack Poels van Rowwen Hèze, Julian Sas en Stevie Ann.

zondag 8 augustus 

Aanvang 15.00 uur 

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • ROEL SPANJERS, jazz blues

    Jazz, Blues & country DAY!... Bleye dat ROEL SPANJERS weer optreedt bij ons! Vorig jaar met FREDERIQUE SPIGT; nu zijn eigen ZOMERCONCERT! Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page