top of page

za 05 sep

|

Stadstheater De Boemel

Silent SWING Paleis

5 sept. 2020 - 21.00 uur. De populairste dansavond van Midden Brabant. In Beachsfeer . Op 1,5 mtr afstand natuurlijk! Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa: 10 euro incl 2 munten.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
Silent SWING Paleis
Silent SWING Paleis

Tijd en locatie

05 sep 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent in ons Boemels Openluchttheater. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen! Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden op het laatste moment een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk.

Tickets

  • Silent SWING Paleis

    5 sept. 2020 - 21.00 uur. Vanaf NU niet meer te reserveren via deze site. Daarna alleen verkoop aan de kassa: 10 euro incl 2 munten.De populairste dansavond van Midden Brabant. In Beachsfeer . Op 1,5 mtr afstand natuurlijk! Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page