top of page

za 10 jul

|

Stadstheater De Boemel

SMALL TALK

Verkoop op website gesloten: nog genoeg tickets te verkrijgen bij de kassa. Emilio is de onstuitbare frontman van Small Talk. Met zang, gitaar en volop entertainment knalt hij de ene na het andere bekende nummer er uit.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
SMALL TALK
SMALL TALK

Tijd en locatie

10 jul 2021, 21:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Emilio is de onstuitbare frontman van Small Talk. Met zang, gitaar en volop entertainment knalt hij de ene na het andere bekende nummer er uit. Het repertoire bestaat uit disco, latin, pop, golden oldies en rock & roll. Hits uit de top 2000, uitgevoerd in een geheel eigen jasje.

zaterdag10 juli  2021 om 21.30 u

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • SMALL TALK

    Emilio is de onstuitbare frontman van Small Talk. Met zang, gitaar en volop entertainment knalt hij de ene na het andere bekende nummer er uit. Het repertoire bestaat uit disco, latin, pop, golden oldies en rock & roll. Hits uit de top 2000, uitgevoerd in een geheel eigen jasje. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page