top of page

zo 26 feb

|

Stadstheater De Boemel

SOUL VAMP

Deze groovende funk- en soulband blies al eerder bij De Boemel het dak eraf! Als een stampende soul train dendert dit gezelschap in een swingende tijdreis met opzwepende funk, soul en disco! Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Tickets verkrijgbaar bij de entree!
Vroegboekkorting verstreken
SOUL VAMP
SOUL VAMP

Tijd en locatie

26 feb 2023, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Fasten your seatbelts: here comes Soul Vamp! Deze groovende funk- en soulband blies al eerder bij De Boemel het dak eraf! Als een stampende soul train dendert dit gezelschap in een swingende tijdreis door een landschap met opzwepende funk, soul en disco classics uit de 60’s en 70’s. Dit om de pure en ongepolijste Stax- en Motown-sound uit die tijd in de spothlight te zetten. Denk aan: Aretha Franklin, James Brown, Diana Ross, Stevie Wonder en Etta James. Soul Vamp bestaat sinds 2015 en is afkomstig uit Nijmegen en Eindhoven. Get ready, ‘cause here we come!

Dit wordt weer een Heerlijke BOEMELSE ZONDAG middag!

ÉN Let op. Om tijdig de show bij te kunnen wonen dient u 30 min. voor aanvang aanwezig te zijn.

Aanvang 16.00 uur

ÉN Let op. Om tijdig de show bij te kunnen wonen dient u 30 min. voor aanvang aanwezig te zijn. Graag wijzen wij u ook op onze spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website.

Early Birds voordeel!

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€)

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Georganiseerd door Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page