top of page

zo 21 jan

|

Stadstheater De Boemel

SOUL VAMP

Fasten your seatbelts! Deze groovende funk- en soulband blies al eerder bij De Boemel het dak eraf! Als een stampende soul train dendert dit gezelschap in een swingende tijdreis van funk, soul en disco! Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

Verkoop via website gesloten
Tickets te koop bij de deur!
SOUL VAMP
SOUL VAMP

Tijd en locatie

21 jan 2024, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

SOUL VAMP

Fasten your seatbelts: here comes Soul Vamp! Deze groovende funk- en soulband blies al eerder bij De Boemel het dak eraf! Als een stampende soul train dendert dit gezelschap in een swingende tijdreis door een landschap met opzwepende funk, soul en disco classics uit de 60’s en 70’s. Dit om de pure en ongepolijste Stax- en Motown-sound uit die tijd in de spothlight te zetten. Denk aan: Aretha Franklin, James Brown, Diana Ross, Stevie Wonder en Etta James. Soul Vamp bestaat sinds 2015 en is afkomstig uit Nijmegen en Eindhoven.

Get ready, ‘cause here we come!

Aanvang 16.00 uur

VOORDEEL Online ticket: 4€ +2 munten (10€) 

Aan de kassa: 7€ + 1 munt (10€)

NB: Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn.

Voorts wijzen wij erop dat het niet toegestaan zonder onze toestemming eigen of onze stoelen/krukken de zaal mee in te nemen.

U kunt onze spelregels nalezen op de site: "spelregels m.b.t. ticketaankoop op onze website"

Het kan voorkomen dat wij alleen staanplaatsen en géén zitplaatsen aanbieden (bij sommige SOUL&DANCE events). Wij wijzen u er dan ook op dat onze gasten - onverlet de fysieke gesteldheid van iemand- dan geen recht kunnen ontlenen op zitplaatsen.

Deel dit evenement

bottom of page