top of page

zo 04 jul

|

Stadstheater De Boemel

SOULMANIA

Verkoop op website gesloten: nog genoeg tickets te verkrijgen bij de kassa. Soulmania is een klassieke soulband: meerstemmige zang, blazers en een strakke vette band. Met toegangsbewijs met QR code groen.. Aanvang 16.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
SOULMANIA
SOULMANIA

Tijd en locatie

04 jul 2021, 16:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Soulmania is een klassieke soulband: meerstemmige zang, blazers en een strakke vette band. Centraal in het repertoire staat de Ierse cultfilm The Commitments. Van de soundtrack zijn meer dan 12 miljoen exemplaren verkocht en de film heeft destijds vier BAFTA awards gewonnen. Iedereen kent Mustang Sally, Chain of Fools, Hard to Handle, Land of a 1.000 Dances. Maar voor degenen die dit niet kennen komen ook soullegendes als Otis Redding, Aretha Franklin, Martha Reeves en Gloria Jones voorbij in de show.

Met toegangsbewijs volgens de thans geldende wettelijke regeling +QR code groen

Zo 4 juli  2021 om 16.00 u.

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes (10 euro)

LET OP:

Voor alle events waarbij gedanst mag worden in Stadstheater De Boemel of openluchtteater De Bleyemakerij moeten gasten een negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app tonen.

https://testenvoortoegang.org/

Bezoekers kunnen bij binnenkomst hun coronatoegangsbewijs laten zien volgens de thans geldende wettelijke regelingen.

Tickets

  • SOULMANIA

    Soulmania is een klassieke soulband: meerstemmige zang, blazers en een strakke vette band. Centraal in het repertoire staat de Ierse cultfilm Met toegangsbewijs met QR code groen. Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page