top of page

zo 19 mei

|

Stadstheater De Boemel

STATUS QUO - Rocking all over the world!!

Een geweldige show! We hebben met geluk de Nederlandse tribute band van Status Quo kunnen programmeren om een spectaculaire avond vol energie en rock-'n-roll te verzorgen die zijn weerga alleen van de oorspronkelijke STATUS QUO kent. Aanvang 16.00 uur VOORDEEL Online ticket: 8€ Aan de kassa:10€

Verkoop via website gesloten
Tickets te koop bij de deur!
STATUS QUO - Rocking all over the world!!
STATUS QUO - Rocking all over the world!!

Tijd en locatie

19 mei 2024, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

STATUS QUO - Rocking all over the world!!

Op zondag 19 mei 2024 om 16.00 uur hebben we een geweldige show voor jullie gepland. 

We hebben met geluk de Nederlandse tribute band van Status Quo kunnen programmeren om een spectaculaire avond vol energie en rock-'n-roll te verzorgen die zijn weerga alleen van de oorspronkelijke STATUS QUO kent.

De band benadert het geluid van de onvervalste rockmachine uit de seventiesvan weleer zo getrouw mogelijk en speelt alle grote hits . De vocalen en gitaarpartijen zijn hetzelfde als wat je van vroeger kent. Wat voor de muziekliefhebber een lust voor het oor is. Zet je daarom schrap voor een spectaculaire show van deze Nederlandse Status Quo tribute band. Deze staat bekend als dé ultieme festival band. Omdat ze onuitputtelijk met volle bak energie een feestje bouwen. Hits spelen staat bij Status Quo Forever altijd voorop. Meer dan lange gitaarsolo's.

Mis deze unieke gelegenheid niet! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen voor een middag vol rock-'n-roll en de ultieme Status Quo ervaring!

Aanvang 16.00 uur

VOORDEEL Online ticket: 8€

Aan de kassa:10€

NB: Om tijdig de show bij te kunnen wonen adviseren wij u minimaal 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn.

Voorts wijzen wij erop dat het niet toegestaan zonder onze toestemming eigen of onze stoelen/krukken de zaal mee in te nemen.

Check onze Huis- en spelregels wb Stadstheater De Boemel en Ticketaankoop

Deel dit evenement

bottom of page