top of page

zo 24 jul

|

Stadstheater De Boemel

Super Trouper ABBA Revival band- TILBURGS Zomerconcert

Een wervelende show! ABBA is nog steeds springlevend en zijn op dit moment populairder dan ooit. Super Trouper neemt u mee naar de allergrootste hits van ABBA. De pré & aftershow is in handen de populaire Tilburgse DJ Ron van de Pol Ben erbij! Org Stichting Tilburgs Hoop entree gratis!

 Super Trouper ABBA Revival band- TILBURGS Zomerconcert
 Super Trouper ABBA Revival band- TILBURGS Zomerconcert

Tijd en locatie

24 jul 2022, 16:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Super Trouper ABBA Revival band.  

Ja wie kent de muziek niet van een van de allergrootste bands ooit. De muziek die van elke tijd is want het is nog steeds razend populair. ABBA is nog gewoon hot! 

Super Trouper neemt u mee naar de allergrootste hits van ABBA. Een wervelende show met de songs die u allemaal mee kunt zingen. ABBA is nog steeds springlevend en zijn op dit moment populairder dan ooit. Dat er momenteel veel vraag naar ABBA is komt mede omdat ABBA zelf met nieuw werk komt, en natuurlijk ook de film en de musical Mama Mia die regelrechte kassuccessen waren. Met een twee en half uur durende show hoort maakt Super Trouper er een knap ABBA-party van, Water Loo, Fernando, The name of the game en natuurlijk ook Mama Mia. Echt de alle grootste hits zullen de revue passeren. 

Super Trouper wordt gevormd door twee fantastische zangeressen en twee top muzikanten.

De pré & aftershow is in handen de populaire Tilburgse DJ Ron van de Pol

entree gratis!

org Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page