top of page

vr 10 jul

|

Stadstheater De Boemel

The Dance-Work-Out-Summer-Sessions

10 juli 2020 - 22.00 tot 24.00 uur : Editie 2 van The Dance-Work-Out-Summer-Sessions Fame, 40 jaar later!

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
The Dance-Work-Out-Summer-Sessions
The Dance-Work-Out-Summer-Sessions

Tijd en locatie

10 jul 2020, 22:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. 1,5 meter afstand is ook hier van kracht.  Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • Dance-Work-Out-Summer-Session

    Editie 1: Onze workout-trainster leert alle FAMErs een scala aan simpele discomoves. Hoog tempo, af en toe een pauze, feilloos werkende silent-disco-system, 1.50 distancy en lekkere buitenlucht. In overleg met het FAME-bestuur, de choreograaf en producent van de show is besloten om de oefenfrequentie te switchen naar wekelijks.

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page