top of page

do 03 sep

|

Stadstheater De Boemel

The Jolly Gents

donderdag 3 sept 21.00 u. Holland's finest Banjo & Accordion duo! Als onderdeel van onze 'Album Release Tour' komen we op 3 september aan in Tilburg. Komt dat zien! Kom d'r bij! Feest mee, drink mee en neem een verse cd mee! Organisatie in handen van Stichting Tilburgs Hoop

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
The Jolly Gents
The Jolly Gents

Tijd en locatie

03 sep 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent in ons  Boemels Openluchttheater. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen! Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden op het laatste moment een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk.

Tickets

  • The Jolly Gents

    donderdag 3 sept 21.00 u. Holland's finest Banjo & Accordion duo! Als onderdeel van onze 'Album Release Tour' komen we op 3 september aan in Tilburg. Komt dat zien! Kom d'r bij! Feest mee, drink mee en neem een verse cd mee! Entree 10 euro incl 2 munten. Organisatie in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Natuurlijk alleen zitplaatsen.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page