top of page

zo 23 aug

|

Stadstheater De Boemel

THE PIANOMAN! James Robinson live!

Zondag 23 aug om 16.30 u , reservering via Website is nu gesloten! nog enkele tickets bij de entree te verkrijgen. Een van de populairste huisartiesten van Stadstheater De Boemel! Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
THE PIANOMAN! James Robinson live!
THE PIANOMAN! James Robinson live!

Tijd en locatie

23 aug 2020, 15:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • THE PIANOMAN! James Robinson l

    zo 23 aug 2020 -15.30 u. Een van de populairste huisartiesten van Stadstheater De Boemel! Heeft al menig zondag middag op zijn kop gezet. Het publiek vraagt een nummer en de piano man zingt en speelt de PANNEN van het dak NU: on the Beach@theBoemel! Probeer maar eens stil te blijven zitten in je terrasstoel. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen.

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page