top of page

do 26 jan

|

Stadstheater De Boemel

The Wild Life of a Bonnie St. Claire 26/1

Uitzinnige avantgardistische-cultmusical ‘The Wild Life of Bonnie St. Claire. Een bonte mix maf Venetiaans maskerade en rock-opera-stijl met flamboyante kostuums uit en is besprenkeld met een toefje Modern Circus. Typisch Tilburgs: rauw, tegendraads, vol lef, humor en creativiteit Entree 13 €

nog Tickets verkrijgbaar bij de entree!
voor 20.00 uur aanwezig zijn
The Wild Life of a Bonnie St. Claire  26/1
The Wild Life of a Bonnie St. Claire  26/1

Tijd en locatie

26 jan 2023, 20:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

The Wild Life of Bonnie St. Claire

Maak je klaar voor een enerverend avond vanaf minuut 1. Clap your hand and stamp your feet! In deze volkomen uitzinnige avantgardistische-cultmusical ‘The Wild Life of A Wild Wife Show ’ zien we hoe de 17-jarige Bonny in de Kruisstraat in Tilburg verzeild raakt en in no time Europa verovert met onweerstaanbare rock-‘n-rollmuziek tot popsongs op het Eurovisie Songfestival. Boordevol extase en opgetogenheid en eigenlijk alles wat deze show uitstraalt is typisch Tilburgs: rauw, volks, tegendraads, vol lef, humor en creativiteit.

Deze productie uit de Makersfabriek van Stichting Tilburgs Hoop wordt de meest fascinerende en opwindende tot dusver. De show straalt een bonte mix maf Venetiaans maskerade en rock-opera-stijl met flamboyante kostuums uit en is besprenkeld met een toefje Modern Circus. De show bevat een breed spectrum aan podiumkunsten. Met muziektheater en circus tot vette smartlap en hilarisch cabaret met de brabantse ster Marieke Jacobse in een aanstekelijke hoofdrol.

Gebaseerd op de autobiografie van van Bonny St. Claire en van Comedy del Arte-Circus Pierrot wordt in één adem verteld door kleinkunstenaar Gerard Korthout en is volledig ontleend aan de biografie ‘Komt een vrouw bij de slijter’. Met als rode draad in het artistieke spektakel de grootste hits van dit onderschat talent uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Die met de verkoop van miljoenen platen de wereld buiten de Kruisstraat heeft veroverd. De show wordt voor het eerst 26 tot en met 28 januari 2023 op de planken van Stadstheater De Boemel in De Spoorzone 013 gebracht.

Entree: 13 €

Georganiseerd door Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page