do 22 jul. | Stadstheater De Boemel

TIM KNOL

Verkoop via website gesloten; Nog volop tickets verkrijgbaar bij de kassa!...Al tien jaar bewandeld Tim Knol het grillige pad van rock 'n' roll, doch niet zonder kleerscheuren. Entree 15 euro
Jammer maar het is vol!
TIM KNOL

Tijd en locatie

22 jul. 2021 20:30
Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Al tien jaar bewandeld Tim Knol het grillige pad van rock 'n' roll, doch niet zonder kleerscheuren. Enerzijds werden vroeg in zijn loopbaan veel jongensdromen werkelijkheid: spelen op grote podia, ontmoetingen met grote helden en het kunnen leven van zijn muziek. Anderzijds, toen het einde er opeens wél rigoureus was, viel hij in een diep, zwart gat. Echter, met passie en hard werken rechte hij zijn rug en groeide het Hoornse wonderkind met de oude ziel uit tot een gewaardeerd live fenomeen. 

Tijdens dit Openluchtconcert beleef je hem intiem en direct, waarbij hij eigen songs en covers voordraagt uit z'n Lost & Found Tapes collectie. Stadstheater de Boemel verheugt zich enorm op zijn komst.

In ons OPENLUCHTTHEATER De Bleyemakerij

DONDERDAG 22 juli 

Aanvang 20.30 uur 

entree : 15 euro

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • TIM KNOL
  €15
  BTW inbegrepen
  €15
  BTW inbegrepen
  Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement