top of page

vr 13 jan

|

Stadstheater De Boemel

TOON HERMANS- HET 5e FESTIVAL

Festival op maar liefst 3 podia waarop meerdere performers, een weergaloze Tribute aan Toon Hermans. Bijzonder is bij deze 5e editie dat de zoon van Toon, Maurice Hermans, een afsluitend concert ‘ 24 rozen voor jou’ samen met zangeres Mireille Bolier, bekend van o.a. de musical Evita! ENTREE: 10 €

tickets verkrijgbaar bij de kassa
Ben erbij!
TOON HERMANS- HET 5e FESTIVAL
TOON HERMANS- HET 5e FESTIVAL

Tijd en locatie

13 jan 2023, 19:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Toon Hermans. Het 5e Festival

Al 4 keer eerder heeft Stadstheater De Boemel een eerbeTOON georganiseerd. Met een enorme opkomst en overweldigende reacties. 

Dit keer gaan we het opnieuw in een festivalvorm aanpakken.

Een avond op maar liefst 3 podia waarop meerdere performers brengen we een weergaloze tribute aan Toon Hermans. In een prachtig decor met de typische sfeer van Toon. Rood pluche, nostalgisch variété, het circus, de kleinkunst, de ballonnen, het dorpse…Je waant je deze vrijdagavond absoluut in het decor van Toon’s Boulevard of Broken Dreams. U vindt Toon in alle hoeken en gaten van het theater. 

Bijzonder is bij deze 5e editie dat de zoon van Toon, Maurice Hermans, een afsluitend concert ‘ 24 rozen voor jou’ samen met zangeres Mireille Bolier, bekend van o.a. de musical Evita en pianist Harrie Herfst geeft. In 2023 starten ze met dit programma een theatertournee door het land.

Neerlands grootste kleinkunstenaar wordt geëerd met een luchtig, eigentijds, vrolijk en inspirerend festival vol muziek, poëzie, verhalen en kleine lieve liedjes. Een eerbeTOON van een avond lang over harmonie, passie, beleving, herkenning, liefde en over de grote dingen die vaak klein gevoeld worden. Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf een clown, en meer een feestneus dan de wijsneus. Een Fratsenmaker. Toon wilde een leven lang niets liever dan de mensen blij maken. 

Bleyemakerij De Boemel heeft hetzelfde DNA en daarom hangt er al meer dan 8 jaar lang een enorm portret van Toon als icoon voor de Bleyemakerij.

vrijdag 13 januari 2023 om 19.30 uur

ENTREE: 10 €

Georganiseerd door Stichting Tilburgs Hoop

Deel dit evenement

bottom of page