top of page

za 03 okt

|

Stadstheater De Boemel

Unique YANNICK NIGHT 16.00 uur

Gelouterd door TV optredens, duetten met Trijntje Oosterhuis en op dit moment in de strijd van Holland GOT's Talent.... Zorg dat je op tijd bent, dan heb je de beste zitplaatsen! Entree 5 euro incl 2 munt. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Unique YANNICK NIGHT 16.00 uur
Unique YANNICK NIGHT 16.00 uur

Tijd en locatie

03 okt 2020, 16:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

Tickets

  • Unique YANNICK NIGHT-16.00 uur

    Gelouterd door TV optredens, duetten met Trijntje Oosterhuis en op dit moment in de strijd van Holland GOT's Talent....Is een van de meest innemende en sympathieke vocalisten van de Stadstheater De Boemel. Klaar voor een avondvullend concert-by-himself! Zorg dat je op tijd bent, dan heb je de beste zitplaatsen! Entree 5 euro incl 2 munt. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van het optreden gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page