top of page

za 26 sep

|

Stadstheater De Boemel

VJ on Fire @Foyer-De Boemel

Zaterdag 26 sept om 21.30 u ,In de Foyer: VJ en DJ in the house! Bitterballen, bier, lekker kletsten en genieten in een lekker Boemelsfeertje maakt de avond compleet. Entree 5 euro incl 2 munt. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Registratie termijn via website is voorbij!
Wel Tickets bij de kassa!
VJ on Fire @Foyer-De Boemel
VJ on Fire @Foyer-De Boemel

Tijd en locatie

26 sep 2020, 21:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent!

Stadstheater De Boemel is het meest laagdrempelige theater in Tilburg. Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Indien het een openluchttheater activiteit is, gaat deze in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk.

Tickets

  • VJ on Fire @Foyer-De Boemel

    Zaterdag 26 sept om 21.30 u , In de Foyer: VJ en DJ in the house! Bitterballen, bier, lekker kletsten en genieten in een lekker Boemelsfeertje maakt de avond compleet. Entree 5 euro incl 2 munt. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel ‘Help De Boemel te overleven’. Alleen zitplaatsen

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page