top of page

za 25 mei

|

Stadstheater De Boemel

WILL HAWKINS Collectief

Lieve theaterliefhebbers, een onvergetelijke middag vol entertainment en sensatie! Na het overweldigende succes van onze uitverkochte show 'Helden van de Schaduw' in 2023, zijn ze terug met een gloednieuwe sensatie: Jesus and the Fishsticks! Entree Gratis Tot ziens bij Jesus and the Fishsticks!

Gratis event
Kom genieten...!
WILL HAWKINS Collectief
WILL HAWKINS Collectief

Tijd en locatie

25 mei 2024, 14:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

WILL HAWKINS Collectief

Lieve theaterliefhebbers,

Maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol entertainment en sensatie! Na het overweldigende succes van onze uitverkochte show 'Helden van de Schaduw' in 2023, zijn ze terug met een gloednieuwe sensatie: Jesus and the Fishsticks!

Na een spetterende première in het bruisende Popei Eindhoven in februari en een swingende muziekavond bij café Wilhelmina in april, kunnen we met trots aankondigen dat ze op zaterdag 25 mei om 14.00 uur te zien zijn in Stadstheater De Boemel.

Bereid je voor op een wervelende show boordevol muziek, dans en spektakel. Maar dat is nog niet alles! Naast Jesus and the Fishsticks hebben we ook nog enkele verrassende acts voor jullie in petto. Maak kennis met de talentvolle hiphop artiest 'No Spang' en laat je betoveren door de unieke performances van 'Mavaotic'

Tot ziens bij Jesus and the Fishsticks!

@Stadstheater De Boemel

aanvang 14.00 u

Entree gratis 

Deel dit evenement

bottom of page