top of page

do 08 jul

|

Stadstheater De Boemel

WIM van de VLIERT & ERIC SWINKELS

Verkoop op website gesloten: nog genoeg tickets te verkrijgen bij de kassa. Wim van de Vliert, zanger en (lead)gitarist, heeft een grote voorliefde voor eerlijke, pure muziek. Samen met Eric Swinkels, de vaste pianist en back vocal van Danny Vera.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
WIM van de VLIERT & ERIC SWINKELS
WIM van de VLIERT & ERIC SWINKELS

Tijd en locatie

08 jul 2021, 20:30

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Wim van de Vliert, zanger en (lead)gitarist, heeft een grote voorliefde voor eerlijke, pure muziek. Na het maken van verschillende cd’s en vele optredens werd hij gevraagd door Cash On Delivery (destijds met Ilse de Lange).Met deze band heeft Wim reeds vele awards gewonnen. Zijn muzikale pad voer hem op het podium bij vele projecten waaronder Danny Vera, Eagles Tribute Band en verschillende andere (inter-)nationale artiesten. Eric Swinkels is de vaste pianist en back vocal van Danny Vera. Een virtuoos op toetsen en hij speelde al enkele keren eerder met veel succes in theater De Boemel.

In ons OPENLUCHTTHEATER De Bleyemakerij

donderdag 8 juli 

Aanvang 20.30 uur 

entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

Let op:

Hier wordt geen negatieve test of vaccinatiebewijs met hulp van de coronaCheck-app voor gevraagd, echter zijn er dan alleen zitplaatsen op anderhalve meter beschikbaar.

Totdat de regering weer meer versoepelingen toelaat.

Tickets

  • WIM vd VLIERT & ERIC SWINKELS

    Wim van de Vliert, zanger en (lead)gitarist, heeft een grote voorliefde voor eerlijke, pure muziek. Samen met Eric Swinkels, de vaste pianist en back vocal van Danny Vera. Weer een mooi avondje Boemel! Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page