top of page

do 30 jul

|

Stadstheater De Boemel

Wim van Vliert & Eric Swinkels- Benefit@theBeach

donderdag 30 juli om 21.00 uur Wim van de Vliert, zanger en (lead)gitarist, heeft een grote voorliefde voor eerlijke, pure muziek. Samen met Eric Swinkels, de vaste pianist en back vocal van Danny Vera. Weer een mooi avondje Boemel!

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Wim van Vliert & Eric Swinkels- Benefit@theBeach
Wim van Vliert & Eric Swinkels- Benefit@theBeach

Tijd en locatie

30 jul 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. Tip: Check het weer en laat je niet verrassen!

Een openluchttheater activiteit gaat in principe altijd door, ook bij slecht weer. Bij overmacht, of als de veiligheid in het geding is (bijvoorbeeld langdurig onweer), kan besloten worden een evenement af te blazen. In dat geval is er helaas geen restitutie mogelijk

Tickets

  • Wim van Vliert & Eric Swinkels

    Wim van de Vliert, zanger en (lead)gitarist, heeft een grote voorliefde voor eerlijke, pure muziek. Met deze band heeft Wim reeds vele awards gewonnen. Zijn muzikale pad voer hem op het podium bij vele projecten waaronder Danny Vera, Eagles Tribute Band ea. Eric Swinkels is de vaste pianist en back vocal van Danny Vera. Een virtuoos op toetsen en hij speelde al enkele keren eerder met veel succes in theater De Boemel.

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page