top of page

do 25 jun

|

Stadstheater De Boemel

Wonderdagavond concert: Björn van der Doelen - Benefit@thebeach

Het belooft op het mooiste stadsstrand van Tilburg een prachtige zomeravond te worden vol humor, tof taalgebruik en Brabantse Americana: een omschrijving voor de prachtige luisterliedjes van Björn van der Doelen. Entree, inclusief 2 consumptiemunten, is 10 euro.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
Wonderdagavond concert: Björn van der Doelen - Benefit@thebeach
Wonderdagavond concert: Björn van der Doelen - Benefit@thebeach

Tijd en locatie

25 jun 2020, 21:00

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

YES!.....Fijn dat je erbij bent! 

Boemel Beach Club Cote SUR VIVE is een van de vele vakantieplekken in eigen stad deze zomer.Dit ticket moet je bij binnenkomst tonen en is tevens je outdoor-plaatsbewijs. Bij de entree worden nogmaals de 5 gezondheidsvragen gesteld. Er zijn alleen zitplaatsen. Het spreekt voor zich dat alles precies volgens de RIVM richtlijnen moet verlopen. Verdere spelregels tref je bij de entree aan en op de tafels. 

(Er wordt geen geld teruggegeven)

Tickets

  • Björn van der Doel 25 juni 20

    Brabantse Americana is een omschrijving voor de prachtige luisterliedjes van Björn van der Doelen. . Het belooft op het mooiste stadsstrand van Tilburg een prachtige zomeravond te worden vol humor, tof taalgebruik.De opbrengst komt ten goede om Stadstheater De Boemel Corona te laten overleven. Entree, inclusief 2 consumptiemunten, is 10 euro. Reservering is nodig. Alleen zitplaatsen

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page