top of page

zo 13 jun

|

Stadstheater De Boemel

zo 13 juni JAN DE BRUIN

Ticket verkoop via de website is vanaf nu gesloten. Nog enkele tickets verkrijgbaar bij de kassa. Een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt. Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
zo 13 juni JAN DE BRUIN
zo 13 juni JAN DE BRUIN

Tijd en locatie

13 jun 2021, 16:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

Jan de Bruijn heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel. Niet voor niets deelde hij tot nu toe podia en studio’s met Johnny Copeland, Calvin Owens, Jerry McCain, Jo Lemaire, Peter Dictus, Bløf, Eddie C Campbell, The Uptown Horns, Kaz Lux, Oscar Benton, Kees Meerman, Kees Schipper, Raymond v/h Groenewoud, Stef Bos en vele anderen.

In Stadstheater De Boemel

Zondag 13 juni

Aanvang 16.00 uur

Reserveren entree : 5 euro + 2 drankmuntjes = 10 euro

Tickets

  • Zo 13 juni JAN DE BRUIN

    Een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel. Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page