top of page

zo 06 jun

|

Stadstheater De Boemel

zo 6 juni MARESKLEIN

reservering via site gesloten; Wel nog tickets aan de deur. Liefkozend The Kelly Family genoemd. Topperformer Kelly Thomassen, de beste toetsenisten van midden-Brabant. Met allerliefste Dochter FAY Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

Jammer maar het is vol!
Check gauw andere data!
zo 6 juni MARESKLEIN
zo 6 juni MARESKLEIN

Tijd en locatie

06 jun 2021, 16:00 CEST

Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76 5041SB Tilburg, Nederland

Over het evenement

In Stadstheater De Boemel worden ze liefkozend The Kelly Family genoemd. Topperformer Kelly Thomassen weet wat zingen is en heeft een ongekend repertoire. Van klassieke ballads tot rock en van nederpop tot musical en dat allemaal begeleid door één van de beste toetsenisten van midden-Brabant: Rob Grosveld. En of dat allemaal niet genoeg is, neemt dit duo ook nog dochterlief Fay mee. Een absolute publiekslieveling (viool en vocals) met een enorm talent. Het spelplezier spat van het drietal af.

In Stadstheater De Boemel

Zondag 6 juni mei

Aanvang 16.00 uur

Reserveren entree : 10 euro incl 2 drankmuntjes

Tickets

  • zo 6 juni MARESKLEIN

    In Stadstheater De Boemel worden ze liefkozend The Kelly Family genoemd. Topperformer Kelly Thomassen, de beste toetsenisten van midden-Brabant: Rob Grosveld en Een absolute publiekslieveling (viool en vocals) dochterlief FAY. entree: 10 euro incl 2 munten. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.

    € 10,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page