• ALMOST COCKER
  za 26 jun.
  Stadstheater De Boemel
  Al eerder stond de Almost Cocker in Stadstheater De Boemel en wat een te gekke avond was dat! De intens swingende Almost Cocker is geïnspireerd door het repertoire van de onnavolgbare Joe Cocker. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • MARI & DE MARIES
  zo 27 jun.
  Stadstheater De Boemel
  Een betere en gezelligere warming up op deze Oranjedag kunnen wij ons niet voorstellen. Ze maken in elk geval van elk optreden iets ongekends. In openluchttheater De Bleyemakerij. Aanvang 15.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • RODEO ROSES
  do 01 jul.
  Stadstheater De Boemel
  The Rodeo Roses kunnen muzikaal hun publiek betoveren. Prachtig vioolspel en een leadvocal met alle registers staan garant hiervoor. Dit wordt dan een een schitterend zomerconcert! Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • HOLIEMOLIE Dancenight
  vr 02 jul.
  Stadstheater De Boemel
  De heerlijke overbekende dansavond van Stadstheater de Boemel is weer terug! Met toegangsbewijs volgens de thans geldende wettelijke regeling. Aanvang 21.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • HEADFUN PARTY
  za 03 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Vorig jaar een groot succes! Silent Disco in de openlucht! Met toegangsbewijs volgens de thans geldende wettelijke regeling. Aanvang 22.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • SOULMANIA
  zo 04 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Soulmania is een klassieke soulband: meerstemmige zang, blazers en een strakke vette band. Met toegangsbewijs volgens de thans geldende wettelijke regeling. Aanvang 15.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • WIM van de VLIERT & ERIC SWINKELS
  do 08 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Wim van de Vliert, zanger en (lead)gitarist, heeft een grote voorliefde voor eerlijke, pure muziek. Samen met Eric Swinkels, de vaste pianist en back vocal van Danny Vera. Weer een mooi avondje Boemel! Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • BANDEVILLE
  vr 09 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Met "Bandeville" maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika's meest populaire muziek (Willy Deville) . Songs voor een breed publiek van jong tot oud. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • SMALL TALK
  za 10 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Emilio is de onstuitbare frontman van Small Talk. Met zang, gitaar en volop entertainment knalt hij de ene na het andere bekende nummer er uit. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • MARIEKE JACOBSE
  zo 11 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Marieke Jacobse is een Brabantse topzangeres die als geen ander een feestje kan bouwen. De onbetwiste Queen of the House! Met toegangsbewijs volgens de thans geldende wettelijke regeling. Aanvang 16.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • SPENCER & FRIENDS
  di 13 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Maandelijkse muzikale talentshow. Oude rot in het muziekvak,Spencer Latumahina, stuwt tal van talenten naar verrassende podiumperformances. Entree gratis - verplicht 2 consumpties/drankmuntjes á 2,50 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • TANGARINE
  do 15 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Het huisorkest van DWDD!!! De onafscheidelijke tweelingbroers Sander & Arnout Brinks zijn samen het bekende folkduo Tangarine. Weer een mooi avondje onder de Boemelboom! Entree15 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • BOB DYLAN tribute- TOMMY EBBEN
  za 17 jul.
  Stadstheater De Boemel
  The Freewheelin’ Tommy Ebben – “Hard Times”. Bob Dylan is een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw. Hij is ook een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters van de afgelopen eeuw. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • HOLIEMOLIE Dancenight -17 juli
  za 17 jul.
  Stadstheater De Boemel
  De heerlijke overbekende dansavond van Stadstheater de Boemel is weer terug! Met toegangsbewijs volgens de thans geldende wettelijke regeling. Aanvang 23.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • ADAM JAMES-THE PIANOMAN
  zo 18 jul.
  Stadstheater De Boemel
  De Australier Adam James is niet meer weg te denken uit Stadstheater De Boemel, met zijn Crazy Pianos . Met toegangsbewijs volgens de thans geldende wettelijke regeling. Aanvang 16.00  uur  Entree 5 euro+2 munten = 10 euro. Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • ATTACCA
  ma 19 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Wereldmuziek in een prettig en puik polkajasje. Alles up tempo. Attacca is een nieuwe festival band die hard werkt aan specifiek wereldmuziek repertoire : POLKA. Van Cuba tot Balkan, van klezmer tot ska. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • JAVIER
  di 20 jul.
  Stadstheater De Boemel
  De Spaanse muzikant Javier Garcia Vicente is naast bassist ook zanger, gitarist en componist. Savannah werd herhaaldelijk bekroond als de beste Benelux-countryband. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.
 • CAFÉ CHANTANT
  wo 21 jul.
  Stadstheater De Boemel
  Café Chantant is een 4-persoonsformatie die Nederlandstalige muziek speelt uit vooral de jaren ’60 , ’70 en ‘80. Denk vooral aan namen als Ramses Shaffy, Liesbeth List, Toon Hermans, Adele Bloemendaal, etc. Entree 5 euro + 2 munten(10 euro). Organisatie is in handen van Stichting Tilburgs Hoop.